Анна Різатдінова зізналася, що стимулювало її відкрити Академію гімнастики

16 вересня 2020, 18:25
Українська олімпійська чемпіонка Анна Різатдтінова відкрила в Києві спортивну школу для дівчаток, і розповіла, що її підштовхнуло до цього
Анна Різатдінова
Анна Різатдінова / Instagram

Спортсменка гімнастка Анна Різатдінова показала, як пройшло перше відкрите заняття в її новій Академії гімнастики, і розповіла, що навело її на думку про відкриття. Вона поділилася з Главредом деякими планами на майбутнє.

Фіналістка шоу Танці з зірками 2019, найбільш технічна учасниця шоу і олімпійська чемпіонка зізналася, що після Танців бачить, що шоу дуже гарні для популяризації спорту.

Її перше заняття і перший день у своїй школі пройшов приголомшливо. Відразу ж на заняття прийшло дуже багато дітей.

відео дня

"Я дуже хвилювалася перед вчорашнім заняттям, але все пройшло добре. На перше тренування до нас прийшло близько 70-ти дітей. Були як маленькі дівчатка (3-4 роки), так і старші гімнастки", - розповіла вона.читайте такожУчасниця Танців з зірками відкрила Академію гімнастики для дівчаток

Думки про школу у неї стали з'являтися після того, як її почали масово розпитувати про уроки гімнастики після танців - тобто, шоу підштовхнуло людей на контакт. Анна ж із задоволенням вирішила вчити інших займатися спортом на своєму рівні.

"Проект "Танці з зірками" свого роду стимулював мене відкрити Академію гімнастики. Тому що після проекту батьки масово почали писати мені в різні меседжери похвали і питати, чи треную я дітей, якщо так - то де. Тому ідея відкрити "своє місце", де я могла б тренувати майбутніх чемпіонів, і куди б дівчатка ходили із задоволенням, зародилася після проекту", - зізналася вона.

Крім того, Анна і далі планує брати участь в проектах на ТБ і продовжувати популяризувати спорт.

Анна Різатдінова
Анна Різатдінова відкрила школу для дівчаток / Instagram

"Звичайно, я вважаю, що участь у різних шоу брати потрібно. Звичайно, не розпорошуватися на все підряд. Але за допомогою телевізійних проектів у нас є можливість популяризувати спорт. Наприклад, на "Танцях" ми присвятили ефір Олімпійським іграм", - пояснила нам Анна Різатдінова.

Нагадаємо, що відкриття Академії гімнастики в Києві пройшло 15 Вересня. Всі подробиці про запис варто дізнаватися в соцмережі Анни або на сайті її проекту.

Анна Різатдінова вже отримала свою "зірку" на українській версії "Алеї зірок", яка знаходиться у Києві біля ТРЦ Гуллівера.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти