"Жоржик-коржик, перший дзвіночок!": у Мережі з'явилися перші фото онука Меладзе

Валерій Меладзе став дідусем - перші фото онука Валерія Меладзе / колаж: Главред, фото: https://www.instagram.com/irinameladze_

Бабуся новонародженого, перша дружина Валерія Меладзе Ірина Малухіна, не змогла стримати емоції.

10 червня Валерій Меладзе вперше став дідусем. Онука співаку народила його середня донька від Ірини Малухіної (Меладзе) Софія.

У родині Меладзе з'явився хлопчик, якого назвали Георгієм. Сьогодні Ірина, бабуся новонародженого, опублікувала у своєму блозі в Instagram його перші фото.

"Напитися, поститися, кричати, обійматися і плакати, і тихо молитися, і сховатися, і гарно вбратися... І все це хочеться одночасно... Жоржик-коржик, перший дзвіночок! Триразове "УРА!" і Слава Богу!" - поділилася емоціями, що переповнюють її з нагоди народження онука, Ірина Меладзе.

У кадри потрапили маленькі ніжки Георгія та його тато, Сава Байбаков, який дбайливо тримав свого первістка на руках. При цьому обличчя чоловіка Софії Меладзе осявала абсолютно блаженна посмішка.

Валерій Меладзе став дідусем - перші фото онука Валерія Меладзе / колаж: Главред, фото: https://www.instagram.com/irinameladze_

Хто такий Валерій Меладзе?

Валерій Меладзе - російський співак, музичний продюсер, телеведучий і актор; заслужений артист Російської Федерації (2006), народний артист Чеченської Республіки (2008).
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. Після цього потрапив до "чорного списку" артистів, розкритого виданням "Агентство".

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що звинувачений в аб'юзі Костянтин Войтенко вдруге одружився. З першою дружиною актор розлучався важко, а на весілля з другою прийшов весь у чорному.

Також український актор, режисер і воїн ЗСУ Ахтем Сеітаблаєв зізнався, як опинився на милицях. Він розкрив подробиці травми, через яку йому довелося перенести операцію.

Читайте також:

Новини заразКонтакти