Дружина Остапчука висловилася про розставання: "Краще відпустити людину, яка хоче жити без мене"

Христина Горняк розповіла, що не готова тримати людину, яка хоче піти / instagram.com/kristygor

Христина Остапчук поділилася своєю філософією в тому, що стосується сім'ї та відносин.

Блогерка і нотаріус Христина Горняк створила собі імідж вольової, самодостатньої і сильної жінки, для якої життєва мудрість перестала бути загадкою.

І хоч свої стосунки з чоловіком, теле- та радіоведучим Володимиром Остапчуком, вона навідріз відмовляється коментувати після чуток про розлучення, вона все ще здатна дати цінну пораду своїм підписникам, коли вони того просять.

Так до Горняк на її сторінці в Instagram звернулася дівчина, від якої хоче піти чоловік. Сама вона вагітна і не уявляє, що робити в такій ситуації далі. Блогерка щиро поспівчувала підписниці, і спробувала поставити себе не її місце.

"Блін. Перш за все я хочу вас подумки обійняти і попросити зберегти себе та своє продовження. Знаєте, я точно впевнена, що всі випробування, що нам даються - це наші уроки, але ми точно зможемо все пройти. Подумайте, попрацюйте разом, але якби я приміряла на себе, то не знаю, мені, мабуть, було б краще відпустити ту людину, яка висловила бажання жити без мене і без нашого маленького янголятка. Спочатку буде дуже боліти - то факт... Але... Я тут не радник, тільки свою думку кажу. Бережіть себе!"- побажала дівчині Христина Горняк.

Варто відзначити, що питання розставання навіть тут вона постаралася максимально обійти стороною.

Христина Горняк розповіла, що не готова тримати людину, яка хоче піти / instagram.com/kristygor

Раніше відомий український модельєр Андре Тан заінтригував шанувальників новим романом. Вперше після розлучення в 2021 році він заговорив про особисте життя і показав фото з коханою.

Також зірка кіносаги Сутінки Тейлор Лотнер розчарував всіх прихильниць чарівного перевертня Джейкоба Блека: актор одружився на дівчині, з якою зустрічався з 2018 року.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти