Дружина 64-річного Тігіпка показала, як переносить спеку з півторамісячною донею

Алла Зіневич з донькою - Зіневич показала доньку від Тігіпка / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Алла Зіневич і Юліанна разом потрапили на зворушливе селфі.

1 червня на світ з'явилася Юліанна Тігіпко - восьма дитина українського політика і бізнесмена Сергія Тігіпка. Доньку йому "подарувала" Алла Зіневич - модель, блогерка, бізнесвумен та третя дружина підприємця.

У союзі із Зіневич Юліанна - четверта дитина і перша дівчинка. Зараз малятку півтора місяця, і вона вже стала зіркою багатотисячного блогу своєї відомої мами.

Так нещодавно Алла опублікувала в Instagram-сторіс зворушливий знімок з єдиною донькою. У кадрі Юліанна в чарівному костюмі із зайчиками затишно влаштувалася на грудях у мами. Її личко Зіневич поки приховує від публіки.

Фотографією з малятком третя дружина Тігіпка поскаржилася на аномальну спеку, яка накрила всю Україну. Через неї їй та доньці доводиться сидіти вдома, адже температура "за бортом" на прогулянки не надихає.

Алла Зіневич з донькою - Зіневич показала доньку від Тігіпка / instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Стосунки Алли Зіневич і Сергія Тігіпка

Сергій Тігіпко був вдруге одружений, коли познайомився з Аллою Зіневич. Він жив на дві сім'ї - з Вікторією Лопатецькою політик розлучився, коли Зіневич уже народила від нього трьох синів. Про свої стосунки Зіневич і Тігіпко заявили лише 2021 року - спільним публічним виходом. У лютому 2024 року жінка повідомила, що чекає від чоловіка четверту дитину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше дружина Євгена Кота, танцівниця Наталя Татаринцева, показала фігуру за 5 днів після пологів, і поділилася своїми лайфхаками з відновлення організму.

Також зірка серіалу "Спіймати Кайдаша", актор Григорій Бакланов, вперше прокоментував розлучення з акторкою Анастасією Цимбалару після 10 років разом.

Читайте також:

Новини заразКонтакти