"Я його полюбила і показала свій шпагат": у Росії вже відкрито знущаються над "співачкою" Волочковою

Анастасія Волочкова / скріншот

Анастасія Волочкова викликала бурю негативних емоцій під час презентації свого кліпу.

Російська балерина Анастасія Волочкова, яка виступила на підтримку війни проти України, продовжує розчаровувати шанувальників.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала репортаж ЗМІ про презентацію свого кліпу.

На захід до скандальної балерини завітали Прохор Шаляпін, Евеліна Бльоданс та інші російські "знаменитості".

Сюжет про Волочкову / скріншот

Шанувальники ледь стримувалися, що б якось м'якше висловитися про свою улюбленицю. Деякі з них назвали подію шабашем.

"Всі знущаються відкрито", "Вишукані заходи! Не смішіть людей", "Господи, аватар в червоному вбранні. Ну це ж капець, він допоміг вирішити питання з квартирами, а я натомість його полюбила і показала свій шпагат. Що за колгоспників вона тягне в своє життя?", "Ох, вже ці артистки! Що Бузова, що Волочкова!", "Збір кульгавих, косих і горбатих", "Блазнівська вакханалія. Лицедії і лизоблюди. Безталанний набрід", - писали в коментарях під постом Волочкової.

Нагадаємо, раніше Волочкову розкритикували за нескромне вбрання. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому позувала у сукні без бюстгальтера. У такому образі вона знімалася в новому кліпі на свою пісню.

Раніше російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Більше ганьби Волочкової:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти