Віталій Козловський уперше стане батьком - ЗМІ

Дружина Віталія Козловського вагітна первістком / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Дуже скоро співак отримає ту сім'ю, про яку він мріяв довгі роки.

У день свого 39-річчя український співак і військовий Віталій Козловський на всю країну оголосив про те, що одружився. Особистість дружини артист вважав за краще не розкривати, але преса і фанати впевнені, хто ж став його обраницею.

Другий сюрприз очікував шанувальників Козловського через кілька днів після новини про його одруження. Дуже скоро здійсниться давня мрія артиста - він стане батьком.

Віталій не робив жодних офіційних заяв із цього приводу, проте вагітність його дружини підтвердили виданню Oboz.ua одразу кілька джерел з оточення пари. Ймовірна дружина і майбутня мама первістка Козловського, за чутками, перебуває на останніх термінах вагітності.

Варто зазначити, що навесні минулого року Віталій Козловський розповідав, що питання батьківства давно стояло для нього дуже гостро - морально він був готовий до дітей, проте в нього та його партнерки довгий час не виходило зачати. При цьому співак зазначив, що фізіологічних проблем, які могли б перешкоджати появі потомства, їхня пара не має.

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має більше 50 нагород і премій, включаючи «Пісня року» (2005-2010), «Золота шарманка» (2007-2010), «Шлягер року» (2007-2010), отримав кілька нагород «Секс-символ», «Людина року», «Золотий грамофон», «Кришталевий мікрофон».
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Раніше стало відомо, що український ведучий Володимир Остапчук одружився зі своєю 23-річною подругою, журналісткою Катериною Полтавською. Юна дружина шоумена розкрила подробиці церемонії.

Також західні ЗМІ повідомляють, що зірка "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон отримала пропозицію руки і серця від фронтмена Coldplay Кріса Мартіна після 7 років стосунків.

Інші новини:

Новини заразКонтакти