Валерій Залужний показав романтику з дружиною та заговорив про Україну

Валерій Залужний новини - Залужний показав, який вигляд має зараз / колаж: Главред, фото: facebook.com/vzaluzhnyi

"Залізний генерал" потішив своїх шанувальників свіжим знімком.

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вирушив до Лондона, де незабаром розпочне виконання обов'язків посла України у Великій Британії. Наостанок "залізний генерал", ймовірно, вирішив насолодитися рідними краєвидами української природи.

Так на його сторінці у Facebook нещодавно з'явився новий знімок - селфі з дружиною Оленою. Залужні зробили фото на тлі красивого пейзажу.

Кадр посол підписав коротко, але зворушливо: "Україна чарівна".

Очікувано, але свіже фото Валерія Залужного, який користується популярністю в українців, швидко набрало кілька десятків тисяч "лайків". У коментарях шанувальники "залізного генерала" радіють його поверненню в публічний простір.

Валерій Залужний новини - Залужний показав, який вигляд має зараз / facebook.com/vzaluzhnyi

Хто такий Валерій Залужний?

Вале́рій Фе́дорович Залу́жний (нар. 8 липня 1973, Новоград-Волинський, нині Звягель Житомирська область) — український воєначальник, генерал. З 2021 року по 2024 був Головнокомандувачем Збройних сил України. Має звання Героя України, пише Вікіпедія.

Командувач військ Оперативного командування «Північ» (2019—2021), начальник Об'єднаного оперативного штабу ЗС України — перший заступник командувача Об'єднаних сил (2018), начальник штабу — перший заступник командувача військ Оперативного командування «Захід» (2017). Командир 51-ї окремої механізованої бригади (2009—2012).

23 травня 2022 увійшов до списку 100 найвпливовіших людей 2022 за версією журналу Time, а у жовтні 2022 року увійшов до списку 25 найвпливовіших українських військових від НВ.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярна українська ведуча ведуча Валентина Хамайко офіційно вийшла заміж. Зі своїм обранцем, підприємцем і воїном ЗСУ Андрієм Оністратом, вона була у стосунках 18 років.

Також українська блогерка і юристка Інна Мірошниченко розповіла про перше побачення з донькою Ангеліною, яке відбулося по відеозв'язку перед усиновленням дівчинки.

Читайте також:

Новини заразКонтакти