У мережу злили кадри матюків розборок Брітні Спірс з дітьми

Брітні Спірс / Instagram

Брітні Спірс знову опинилася в центрі скандалу.

Брітні Спірс, яка все частіше епатує публіку після звільнення від багаторічної опіки батька, продовжує конфліктувати зі своїми синами від її шлюбу до Кевіном Федерлейном.

Нещодавно Брітні звернулася до них з гнівною промовою, де заявила, що робить все можливе, щоб сини любили її. Однак її слова обернулися тим, що Федерлайн виклав скандальні ролики, де Брітні матом і криком розмовляє з синами, коли тим було 11 і 12 років.

На одному з відео видно темну кімнату і чути голос Брітні, яка агресивно сперечається з синами. Дитячий голос за кадром просить дати йому спокійно лягти спати, проте зірка вимагає, щоб дитина спочатку завдала крем на обличчя.

Читати також"Їй дійсно потрібна допомога": Гола Брітні Спірс налякала мережу

"Ви всі повинні почати ставитися до мене як до гідної жінки. Я жінка, ясно? Будь добрий зі мною. Ти зрозумів?"- говорила блондинка. Вона також вимагає, щоб вони поважали її.

Друге відео знято в машині. Співачка не стримується в грубих виразах по відношенню до одного з синів.

"Ти з глузду з'їхав? Мені все одно, але я в шоці від тебе. Я не знаю, що робити, і я боюся тебе, тому що ти дивний», — кричала артистка.

Нагадаємо, колишній чоловік Спірс отримав опіку над дітьми одноосібно і сам виховує дітей.

Раніше Спірс на своїй сторінці в Instagram розповіла історію про те, як мріяла подарувати Baby нове звучання, але була присоромлена і освистана продюсерами за таке бажання. "Я попросила те, чого хотіла протягом 14 років – іншу версію Baby. Але команда продюсерів сказала Ні, тому що, бачте, у них, крім мене, є ще чотири артистки. Я хотіла зняти нову версію кліпу красиво, і щоб звук був новим. Але продюсери мені все зіпсували і присоромили. Вони змусили мене відчувати себе абсолютно ніким",- згадує Брітні.

Проте співачка знайшла в собі сили представити публіці своє бачення хіта. Вона виконала Baby One More Time а-капела, поки прала і розкладала речі.

Новини заразКонтакти