"Надя в цікавому становищі": відомий ведучий розсекретив вагітність Дорофєєвої

Дорофєєва, ймовірно, незабаром стане матір'ю / коллаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva, instagram.com/misha_katsurin

Цілком ймовірно, що скоро сім’ю Кацуріних чекатиме поповнення. Український ведучий заявив, що Дорофєєва, ймовірно, незабаром стане матір'ю.

Популярна співачка Надя Дорофєєва може бути вагітною. Про це український ведучий Артур Адамов заявив у новому випуску шоу "#ністиданісовісті", яке 9 серпня опублікували на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

Таке припущення Адамов висунув після прем'єри кліпу на нову пісню артистки "Нітрогліцерин". Річ у тім, що Дорофєєва вперше за свою кар'єру зніматися не стала. А головну роль у відеороботі виконала українська танцівниця Марина Кущова.

"Усі кліпи, які випускала Надя Дорофєєва, – вони були за її участю. А останній кліп вийшов – там її немає. Її не показують. Я думаю, що, можливо, це пов'язано з тим, що Надя в цікавому становищі і зараз їй танцювати у кліпах – це взагалі не ок", – зауважив Адамов.

Надя Дорофєєва - останні новини по темі

До речі, нещодавно Дорофєєва опинилася на лікарняному ліжку. Співачка не поділилася подробицями, але виявилося, що Дорофєєва перебуває в інституті ортопедії.

Окрім цього, Надя Дорофєєва відчайдушно зізналася фанатам про свою хворобу. Зірка розповіла, що вже багато років страждає від важких головних болів.

Своєю чергою Міша Кацурін зізнався, за що "вихватує" від Наді Дорофєєвої. Попри всю ідилію, на перший погляд, в зіркового подружжя, і на цьому небі час від часу з'являються хмаринки.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти