"В активній фазі божевілля": путініста Микиту Джигурду викрили в залежності

Микита Джигурда залежний від заборонених речовин / колаж: Главред, фото: t.me/dzhigurda27

Путініст Микита Джигурда не тільки вживає наркотики, а й став "божевільним" від них.

Російський шоумен Рустам Солнцев, який зараз мешкає у США, заявив, що російський актор Микита Джигурда, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, має наркотичну залежність.

В інтерв'ю Дмитру Гордону Рустам зазначив, що зараз путініст перебуває "в активній фазі божевілля". Шоумен пригадав, як одного разу записував інтерв'ю для росканалу ТНТ і "там був і Джигурда, який щасливо збожеволів на наркоті".

"Ну, слухай, Джигурда - жертва вживання заборонених речовин. Це зрозуміло будь-кому", - сказав Солнцев.

Дивіться відео, де Рустам Солнцев розповів про путініста Микиту Джигурду:

Хто такий Микита Джигурда?

Микита Борисович Джигурда - радянський, український і російський актор театру і кіно, кінорежисер, сценарист, виконавець пісень. Народний артист Чеченської Республіки, заслужений артист Кабардино-Балкарської АРСР.
У 2022 році Джигурда підтримав вторгнення Росії в Україну. Національне агентство із запобігання корупції України виступило з ініціативою про введення проти Джигурди міжнародних санкцій за підтримку вторгнення в Україну і виправдання дій Росії.

Микита Джигурда - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно злили ролик, де Анастасія Волочкова і Микита Джигурда спершу танцюють, сильно похитуючись, потім Джигурда стягує з балерини штани і цілує її в низ живота. Вона тим часом хихикає. Після цього нетверезі друзі знову танцюють і обіймаються.

А також раніше Микита Джигурда приїхав на тимчасово окупований Донбас і хизувався у військовій формі. Фото того, як він позує серед поля в оточенні російських окупантів поділилася його дружина Марина Анісіна.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти