"Вже більше 10 років не живемо разом": Оксана Білозір розкрила правду про розлучення з Недзельським

Оксана Білозір про розлучення з Романом Недзельським - співачка розкрила правду / instagram.com/oksana_bilozir

Галас навколо розставання з Недзельським Білозір називає невдалим піаром і поганенькою гонитвою за сенсацією.

Днями Роман Недзельський, продюсер і музикант, а нині - захисник Украни у лавах ЗСУ, шокував громадськість новиною про розлучення зі співачкою та Народною артисткою України Оксаною Білозір.

Під час інтерв'ю з Недзельским все було обставлено так, ніби Білозір після 33 років шлюбу просто пішла від чоловіка і сама подала на розлучення, користуючись тим, що він на фронті. В інтерв'ю для Обозревателя співачка прокоментувала наклеп на свою адресу, а також розповіла, як насправді йшли справи в її з Недзельським сім'ї.

"Це все так підвів ведучий, який брав в нього інтерв’ю. Починали розмову зовсім по-іншому: як служити, як воювати. Роман для мене прекрасний і надійний друг. Ми спілкуємося, діти його люблять, внуки його люблять. Те, що ми закінчили свої стосунки – це наше приватне і наше особисте. Робити на цьому якийсь піар мені смішно і дивно", - каже Білозір.

Більш того, артистка зазначила, що Роман Недзельський прекрасно знав про майбутнє розлучення, так як вони вже близько 10 років не живуть разом. Рішення розійтися остаточно було прийнято і погоджено давно.

"Роман прекрасно знав, і ми з ним це обговорювали. Нас розлучали десь два чи три місяці. Ніхто нікуди не спішив, ніхто ніяких нахабних речей не робив. Звичайно, сам процес неприємний. Як ви думаєте, в моєму віці таке рішення легко дається? Потрібно, щоб завжди в житті був порядок і ти чітко розуміла, що і куди. І війна тут ні до чого. Це вже все було давно. Це розкрутили, зробили несподіванку. Мені просто було смішно з цього.

Вся сенсація полягає в тому, що ми вже більше 10 років не живемо разом. Я живу в орендованому будинку, щоправда, всі ці роки я жила разом з його мамою і з нашим сином, а він живе у нашому спільному будинку на Дніпрі", - зазначає Оксана Білозір.

Раніше американська акторка і співачка Елісон Портер, яка стала відомою завдяки головній ролі у фільмі "Кучерявка Сью" (1991), вийшла заміж за друга дитинства, весілля з яким вважає своєю долею.

Також стала відома ймовірна стать другої дитини співачки Ріанни, яка приголомшила фанатів новиною про вагітність - папараці зловили артистку за покупками для майбутнього малюка.

Інші новини:

Новини заразКонтакти