У Остапчука з'явилася нова "краля": стало відомо, хто знову підкорив серце ведучого

Володимир Остапчук та Христина Горняк / instagram.com/vova_ostapchuk

Телеведучий поки приховує нові стосунки, але громадськості стало відомо, хто вона.

Велелюбний телеведучий Володимир Остапчук, схоже, вже не холостяк. Інформація про це швидко розлетілася по мережі.

Більше того, деякі "розслідувачі" особистого життя Остапчука навіть визначили особу нової коханої. Першою, новини з життя Остапчука повідомила травесті-діва Монро.

На своїй сторінці в телеграм, вона написала, що у "телеведучого Остапчука Нова краля".

"Нібито вона допомагає відновлювати акаунти в існта. Вона і йому допомагала повернути акаунт. Сов`єт та любов, він вільний, але ніщо так не бадьорить, як свіжа плітка", - написала Монро.

Крім того, своє розслідування провела і TikTok-блогер Юлія Тимошенко, яка звернула увагу на деякі дивні збіги в акаунті Остапчука і жураналістки Катерини Полтавської. Блогер вказала на те, що пара останнім часом публікує однакові фото.

@y_tymoshenko В етері випадкова рубрика» Світське життя з Юлією Тимошенко"? # остапчук# воваостапчук#гірник# розлучення#розслідування# тікток# україна♬ Rûn Râbbît x Dârk Mâttêr - Tsezy

Нагадаємо, раніше блогерка і нотаріус Христина Горняк нещодавно повернулася в Україну після тривалої подорожі по Австрії. Зараз вона знаходиться в Києві.

Однак не повернувся в її життя чоловік, український шоумен Володимир Остапчук. Відносини в парі як і раніше залишаються загадкою, яка підігрівається чутками про їх розлучення. Мовчати про те, що відбувається між подружжям - усвідомлене рішення ведучого і блогерки.

Між тим натяків на те, що Остапчук і Гірник більше не разом стає все більше. Нещодавно Христина на своїй сторінці в Instagram зізналася, що морально дозріла для нових відносин.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти