"У нього завжди були молоді": мовчун Меладзе завів фаворитку після розлучення

У Костянтина Меладзе нова фаворитка / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic/

Костянтин Меладзе багато часу проводить із Софією Тарасовою.

Російський композитор і продюсер Костянтин Меладзе, який мовчить про терористичне вторгнення РФ в Україну, завів нову фаворитку - колишню солістку "ВІА Гри" Софію Тарасову.

Як заявив російський журналіст Антон Беккужев пропагандистським росЗМІ, Меладзе не пропаде і знайде нову супутницю в будь-якому разі і в нього завжди були молоді фаворитки.

"Ходять чутки, що у нього нова фаворитка - колишня солістка "ВІА Гри" Софія Тарасова", - розповів Беккужев.

Тарасова поки що не коментувала чуток, але відомо, що вона продовжує співпрацювати з Меладзе після того, як пішла з гурту.

Хто такий Костянтин Меладзе?

Костянтин Меладзе - композитор, аранжувальник, поет-пісняр і музичний продюсер. Старший брат співака Валерія Меладзе. Засновник дівочої поп-групи ВІА Гра. Його пісні виконували Софія Ротару, Алла Пугачова, Вєрка Сердючка та ін. Меладзе був продюсером і композитором кіномюзиклів "Вечори на хуторі поблизу Диканьки", "Попелюшка", "Сорочинський ярмарок". Брав участь як наставник, продюсер і композитор у різних телешоу - "Фабрика зірок", "Голос країни", "Хочу V ВІА Гру", "Х фактор" тощо.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, росіяни не задоволені, що брати Меладзе сфотографувалися з Єгором Бортником. Як заявив російський громадський діяч Вадим Манукян, Меладзе таким чином знищили свою кар'єру в РФ остаточно.

А також онук Алли Пугачової Дені Байсаров, який виїхав жити до США, але, мабуть, повернувся в країну-терориста Росію, перевищив швидкість, за що й отримав штраф. Байсаров неодноразово порушував правила дорожнього руху, і його вже п'ять разів штрафували за перевищення швидкості в Москві, але він усе сплатив.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти