Трейлер фільму з темношкірою русалочкою: старий сюжет, нові герої і буйний гнів глядачів

фільм "Русалонька" / скріншоти з відео

Студія Disney випустила перший повноцінний трейлер фільму про русалоньку Аріель - повнометражну екранізацію легендарного мультфільму.

Студія Disney випустила перший повноцінний трейлер кіноекранізації свого легендарного мультфільму "Русалонька". Але публіці трейлер поки не подобається, про що говорить багатосоттисячна кількість дизлайків на офіційному студійному каналі на Youtube.

У ролику показали всіх головних персонажів - Халлі Бейлі в ролі русалочки Аріель, царя Тритона, роль якого виконав Хав'єр Бардем, відьму Урсулу, яку зіграла Мелісса МакКарті і баклана Скаттла – його озвучила комік Аквафіна.

Також в трейлері показали шторм, під час якого корабель принца Еріка (Джона Хауер-Кінг) зазнає аварії, русалонька Аріель рятує його і виносить на берег.

Відповідно, легендарний режисер Роб Маршалл ("Чикаго","Чим далі в ліс") вирішив не відходити від сюжету оригінального мультфільму 1989 року - і зняв більшість класичних епізодів, включаючи Угоду Аріель з відьмою Урсулою, прогулянку на човні з принцом, а також пісні з оригінального мультфільму

Прем'єра нової "Русалоньки" відбудеться 26 травня нинішнього року.

Нагадаємо, раніше легендарний голлівудський актор Кіану Рівз раптово порадував своїх шанувальників, несподівано з'явившись на їх весілля.

57-річний актор зупинився в готелі в графстві Нортгемптоншир. Там же місцева пара святкувала своє весілля. Наречений-Джеймс Роаднайт зустрів знаменитість в барі готелю і запросив Кіану на торжество. Актор не відмовився і відвідав торжество.

До того повідомлялося, що українська актриса Іванна Сахно зіграє в спін-оффі" Зоряних воєн " від студії Disney+. Дівчина зніметься в серіалі "Зоряні війни: Асока".

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти