Телеведучий Остапчук розповів, як на нього почав полювання батько колишньої дружини

Володимир Остапчук показав листування з Оленою Войчук / Instagram

Телеведучий вказав на те, що якщо з ним щось трапиться, то будуть винні родичі колишньої дружини.

Український телеведучий Володимир Остапчук розповів про те, що батько його колишньої дружини почав погрожувати.

Як написав він на своїй сторінці в Instagram, батько і брат його колишньої дружини прямо погрожують розправою Остапчуку. Він також зазначив, що якщо з ним щось трапиться, то винних потрібно буде шукати в сім'ї його екс-дружини, яка, до речі, п'ятий місяць не дає спілкуватися з дітьми.

"Сергій Войченко, батько моєї колишньої дружини Олени Войченко погрожує мені розправою. Ці бандити безкарно вже багато років залякують людей", - пише Остапчук.

"Я не боюся цих виродків, але якщо щось трапиться зі мною-це справа рук Сергія Войченка або його сина Романа, якого, за словами місцевих жителів, випустили на свободу в день народження Сергія 3.04. Клопотання в прокуратуру подано. Ти не того напав, ясно", - звертається до нього Остапчук.

Остапчук також додав, що свекри не давали батькам Остапчука бачити онуків. Тому діти проводили літні канікули тільки у батьків колишньої дружини телеведучого.

Читати такожХто міг би стати ведучим Євробачення-2023 в Україні: Остапчук назвав імена колег

Нагадаємо, український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук розповів, що спілкувався з Філіпом Кіркоровим. Більше того, одного разу вони зустрілися за кордоном і провели дружню вечерю.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти