Стало гірше: Михалкова перевели в реанімацію

Микита Міхалков / Instagram

Путініста і любителя війни Михалкова перевели в реанімацію, адже його стан погіршився.

Режисеру і ярому українофобу Микиті Михалкову, який знаходиться у важкому стані, стало гірше.

За інформацією Стархіт, лікарі прийняли рішення перевести путініста в іншу лікарню. Спеціалізована бригада транспортувала 77-річного Михалкова, а сьогодні стало відомо про те, що любитель війни і вбивств, потрапив в реанімацію. У нього виявили двосторонню полісегментарну пневмонію та інтоксикаційний синдром.

За деякими даними, Міхалков захворів за два дні до госпіталізації — вчора до симптомів застуди додалися задишка, кашель, висока температура і нудота. Швидку він викликав сам.

Після появи перших повідомлень про хворобу Михалкова на зв'язок вийшла дружина режисера — Тетяна Євгенівна. Вона закликала не сіяти паніку, лише уточнила, що точний діагноз ще не відомий.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Микита Михалков перебуває у важкому стані, у нього коронавірус, ускладнений пневмонією.

За інформацією росЗМІ, спочатку Михалкова госпіталізували в МКЛ № 67. Однак потім медики прийняли рішення перевезти його в іншу лікарню за допомогою реанімаційної бригади.

Відомо, що Міхалков перебуває у важкому стані.

Крім того, російський режисер і ненависник України, прихильник вбивств мирного населення Микита Міхалков висловився про свою збочену любов до України.

Зокрема, режисер, який потрапив під санкції ЄС і більше не зможе відвідувати свою розкішну віллу в Італії, пояснив чому на його думку, його намагаються ізолювати від нормального життя і адекватного світу.

Також ми писали, що раніше вступив в силу дев'ятий пакет санкцій проти Росії, яка веде жорстоку війну проти України, до якої потрапили 150 фізичних та юридичних осіб.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти