Солідарний з українцями: Максим Галкін здивував вчинком

Максим Галкін поставив лайк під відео маленької українки / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Максим Галкін не залишив без уваги відео маленької українки.

Російський гуморист Максим Галкін, який публічно засудив терористичне вторгнення РФ в Україну і виїхав з країни-окупанта жити до Ізраїлю, відреагував на патріотичне відео маленької Надюші.

На своїй сторінці в InstagramДмитро Гордон поділився щемливим відео дівчинки, на якому вона у вишитій сукні та віночку просила мирного життя. Дівчинка хоче, щоб її країну захистили й українці змогли жити вільно.

"Я - українка, я - дитя, я хочу мирного життя. За це стоїть уся країна, за це солдати в полі гинуть. Я благаю, допоможіть, мою країну захистіть. У вас нічого більше не прошу, тільки вільно жити на своїй землі. Усе буде Україна! Ми - незламні. І ми захистимо Україну! Все буде добре, я сподіваюся. Слава нашим героям, незламним!" - сказала Надюша.

Максим Галкін не зміг пройти повз таке відео і поставив лайк, мабуть, показуючи свою солідарність з українським народом.

Хто такий Максим Галкін?

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Зазначимо, син Максима Галкіна та Алли Пугачової не перестає дивувати своїми здібностями, нещодавно він похвалився змодельованою з гральних карт складною фігурою.

А також Максим Галкін показав архівні кадри програми "Краще всіх!", ведучим якої він був на російському "Первом канале" і подякував команді, яка тоді з ним працювала.

Читайте більше про Галкіна:

Новини заразКонтакти