Знову росіянин: у мережі назвали ім'я нового чоловіка Аліни Гросу

У мережі викрили чоловіка Аліни Гросу / колаж: Главред, фото: instagram.com/alina_grosu/

Шанувальники вирішили, що Аліна Гросу вийшла заміж за свого колишнього бойфренда Романа Полянського.

Українська співачка Аліна Гросу здивувала фанатів новиною про те, що вона знову вийшла заміж, але ім'я свого обранця не назвала.

На своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала весільне відео під нову пісню "Туман", в якому знялися Аліна та її обранець, на жаль, обличчя чоловіка не видно.

Фанати співачки вже поспішили вирішити, що новим чоловіком Гросу став її ексбойфренд росіянин Роман Полянський, з яким вона розійшлася на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Зазначимо, рік тому Аліна зізналася, що знову зустріла кохання.

Полянський чи ні на відео точно не відомо, але в будь-якому разі чоловік дуже схожий на нього.

"Це Полянський. Якась жінка у фейсбуці писала, що бачила їх разом кілька тижнів тому у знайомої в магазині торгового центру";

"Я впізнала, це Полянський. Блудний син повернувся";

"Полянський... Каблучка на мізинці, статура, волосся, зріст";

"Це і справді Полянський, а якщо й ні, то хтось дуже схожий на нього", - написали коментатори під відео.

Хто така Аліна Гросу

Аліна Михайлівна Гросу - відома українська співачка.
Перший коханий Гросу - московський бізнесмен Олександр Комков, який влітку 2019-го став законним чоловіком артистки, але вже в грудні того ж року пара почала жити окремо, після чого розлучилася.
Наступним кавалером зірки став росіянин Роман Полянський, з яким вона розійшлася вже під час повномасштабного вторгнення.

Додамо, раніше Аліна Гросу вийшла на зв'язок із шанувальниками, щоб розповісти, що просто зі зйомок вона загриміла до лікарні - на прийом до хірурга, де на неї чекала вкрай болюча операція.

А також Аліна Гросу показала нову фотосесію у відкритому купальнику і показала себе з усіх боків на зло хейтерам. Фанати залишилися в захваті від цих знімків.

Читайте більше про Гросу:

Новини заразКонтакти