Продюсер "Голосу країни" після камінг-ауту розкрив подробиці про бойфренда

Володимир Завадюк розповів про бойфренда з яким нещодавно з'їхався / instagram.com/zavaduk

Володимир Завадюк розповів, чим займається та в якій індустрії працює його обранець.

Продюсер популярних українських шоу "Голос країни" та "Танці з зірками" Володимир Завадюк місяць тому здійснив камінг-аут, та зізнався, що з'їхався з бойфрендом, так як більше не бажав відкладати своє життя на потім.

Продюсер зазначає, що не робив таємниці з особистості свого обранця - оточення Завадюка знає, хто викрав його серце. Проте, їх спільних фото в Instagram, який Володимир веде більше 10 років, практично немає.

В інтерв'ю YouTube-каналу Go West він прокоментував скритність бойфренда, якого не показує без його згоди, а також розповів, чим займається його половинка, талантом якої він дуже пишається.

"Люди, які знають мене і бачать мене в місті, точно знають хто це. Я не приховую хто мій бойфренд. Він людина з творчої індустрії, я дуже ним пишаюся. Він створює неймовірні речі", - розповів Завадюк. Він підтвердив, що його хлопець - дизайнер, можливо - одягу.

Ймовірно, обранцем Володимира Завадюка є дизайнер та власник власного іменного бренду одягу Артур Кулаковський. Разом чоловіки святкували Різдво, разом живуть їхні домашні тварини - кішка Артура Фібі та песик Володимира Шордіч.

Володимир Завадюк розповів про бойфренда з яким нещодавно з'їхався / instagram.com/zavaduk
Кішка Артура Кулаковського Фібі та песик Володимира Завадюка Шордіч / instagram.com/zavaduk, instagram.com/artur.kulakovsky

Раніше стало відомо, що українська топ-модель Алла Костромічова вагітна вдруге. Манекенниця показала значний животик в розкішному образі.

Також донька Джонні Деппа і Ванесси Параді Лілі-Роуз Депп вперше розповіла про своє нове любовне захоплення, і продемонструвала пристрасний поцілунок з обраницею.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти