Повеселила всіх: Олена Зеленська порушила протокол і вразила своїм сміливим вчинком

Олена Зеленська зачарувала своїм вчинком / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official/?hl=uk

Олена Зеленська з'явилася на сцені в туристичних черевиках.

Перша леді України Олена Зеленська порушила протокол і з'явилася на сцені під час вручення премії "Національна легенда України" у штанному костюмі та туристичних черевиках.

На сторінці Зеленської в соцмережах з'явилися відповідні кадри. Як розповіла перша леді, ці черевики подарував їй американський бізнесмен, філантроп, найбільший приватний донор України Говард Баффетт.

"Одного разу він побачив, що мені справді важко, я не витримую його темпу, не встигаю за ним на підборах, і подарував мені туристичні чоботи. Такі самі, як і в нього, які він постійно носить. І відтоді під час кожної зустрічі перевіряє, взула я їх чи ні. І, здається, ображається, коли я не в них", - пожартувала Зеленська.

Баффет відреагував на слова першої леді сміхом і був на церемонії в таких самих черевиках.

Олена Зеленська / інфографіка: Главред

Хто така Олена Зеленська?

Олена Зеленська - дружина президента України Володимира Зеленського, перша леді України з 20 травня 2019 року, сценаристка студії "Квартал-95". Входить до списку 100 найвпливовіших людей 2023 року за версією журналу Time.

Олена Зеленська - останні новини за темою

Додамо, нещодавно Зеленська відвідала підсумкову цьогорічну Міжвідомчу координаційну раду з впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров'я та продемонструвала особливу брошку із символічним підтекстом.

А також під час ділового візиту до Франції Олена Зеленська показала особливий образ у стилі "паризького шику".

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти