Потап висміяв українців, які виїхали за кордон під час війни

Потап новини - Потап у жартівливій формі прокоментував виїзд українців / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Потапенко використав жарт відомих коміків про патріотизм.

Понад півроку музичний продюсер і співак Потап, який колись був на зірковому Олімпі українського шоу-бізнесу, не з'являвся в Україні. За словами самого артиста, за кордоном під час війни він не ховається, а робить внесок у розвиток і популярність українського бізнесу.

Багато українських колег і колишніх шанувальників Олексія Потапенка вважають його виїзд за кордон не дуже порядним вчинком. На цьому тлі у музиканта розвинулася хвороблива самоіронія.

Так, нещодавно на своєму каналі в TikTok він записав відео - пародію на діалог українського комедійного дуету Бампер і Сус, у якому гумористи обговорили питання виїзду українців під час війни за кордон, їхнього патріотизму та повернення в Україну.

Потап озвучив цю бесіду в ролях, сидячи у своєму автомобілі. Ролик він підписав одним словом: "Гумор".

Дивіться пародійне відео Потапа:

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Хто такий Потап / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Слава Камінська прокоментувала зникнення "заклятої" подруги і колеги по гурту НеАнгели Вікторії Смеюхи, яка перестала виходити на зв'язок ще восени 2022 року.

Також стало відомо, який вигляд має онука "мами Вєрки Сердючки" - донька зірки показала обличчя п'ятимісячної дівчинки на честь першого в її житті великого свята.

Читайте також:

Новини заразКонтакти