Популярний український актор переніс операцію - фото з палати

Артур Логай новини - Артур Логай ліг у лікарню на операцію / колаж: Главред, фото: instagram.com/logai.arthur

Зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" потрапив до лікарні та налякав дружину.

Український актор Артур Логай вдруге за півтора місяця опинився в лікарні. Про це артист самостійно повідомив у своєму блозі в Instagram.

Він опублікував фотографію з лікарняної палати з підписом: "Вгадуємо назву установи за кольором стін. Та й не тільки". Ймовірно, там актора готували до хірургічного втручання.

Пізніше Логай опублікував фрагмент розмови з дружиною, з якого стало зрозуміло, що йому провели операцію - вирізали щось, що артист вирішив сфотографувати для коханої. Вона такого жесту явно не оцінила.

Дружина актора зазначила, що замість неприємних натуралістичних знімків, Логай міг би надіслати їй фотографії інтимного характеру. У відповідь він поділився з дружиною жартівливим кадром.

Артур Логай новини - Артур Логай ліг у лікарню на операцію / колаж: Главред, фото: instagram.com/logai.arthur

Хто такий Артур Логай?

Артур Логай - український актор театру, кіно і телебачення, співак. Брав участь у проєктах "Х-фактор-5" (10-те місце) і "Танці з зірками-8" (перемога). Найбільш відомий ролями в серіалах "Моя улюблена Страшко", "Київ вдень та вночі", "Дім Бобринських" тощо.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше музикант-воїн Олександр Положинський уперше розповів, куди пішов із 47 ОМБр, у якій служив із весни 2022 року, та розкрив, яку роботу йому довірило військове керівництво.

Також п'яний росіянин влаштував дебош на концерті Ірини Федишин у Міннеаполісі. Чого хотів порушник спокою, розповіла сама обурена артистка в соціальних мережах.

Читайте також:

Новини заразКонтакти