"Загинув від рук зрадника": зірка "Кріпосної" розповіла про останній бій близького родича

Анна Сагайдачна розповіла про трагедію у своїй родині / колаж Главред, скріншоти з відео

Як каже українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна, на фронті загинув її рідний дядько, боєць ЗСУ Ігор Єфремов.

Українська актриса, найбільше відома за роллю Наталі Дорошенко в серіалі "Кріпосна" Анна Сагайдачна поділилася душевним болем - і розповіла фоловером в Instagram про загибель на фронті свого рідного дядька, бійця ЗСУ Ігоря Єфремова.

"Сьогодні 9 днів, як твоя душа полетіла в світи героїв. Моєму синові 4 роки - я зроблю все можливе, щоб він пам'ятав тебе і пишався своїм прадідьком. Ти так боявся йти на війну, але на полі бою був найсміливішим. Твій побратим розповів, що в штурмах ти йшов у першій двійці – ти нам цього не говорив. І ти повертався живим. Ти і твої побратими загинули від рук зрадника", ‒ написала вона.

Нагадаємо, раніше співак і боєць Нацгвардії Віталій Козловський прокоментував конфлікт з Ігорем Кондратюком, який відбирає левову частку військової зарплати артиста. Віталій розповів, за що продюсер вимагає від нього мільйони гривень.

Також Ксенія Собчак, яка називає себе "опозиціонеркою", відкрито виправдала вбивць-росіян в Україні. Це її перша чітка Заява щодо кровопролитної війни.

Інші новини:

Новини заразКонтакти