"Пітер, спасибі": Українка Елка продовжує мовчки розважати росіян

Ялинка / Суспільне Крим

При цьому Елка закрила коментарі до своїх постів, щоб не читати обурених українців.

Співачка українського походження Елка, яка довгий час працює в Росії і мовчить про жорстоке військове вторгнення терористичної Росії в Україну, продовжує розважати своїми піснями росіян.

Співачка, яка народилася в Ужгороді, жодного разу не висловилася щодо війни в Україні. Більш того, вона не просто мовчить про жорстокий напад на Україну, а вона продовжує співати і радувати своїми концертами росіян.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео з концерту в Санкт-Петербурзі. На фрагменті концерту вона співає веселу пісню, а також подякувала росіянам за те, що прийшли на її концерт. Свою подяку вона завершила емодзі у вигляді сердечка. "Спасибі, Пітер", - написала Елка.

Цікаво, що співачка при цьому закрила коментарі. Мабуть, їй неприємно читати коментарі співвітчизників, які закликають її відкрити свій рот не тільки під час співу для росіян, а й для того, щоб говорити правду про війну.

Нагадаємо, раніше український режисер-постановник Олег Бондарчук розповівши про українських артистів і медійників, які мовчать про війну в Україні і співпрацюють з Росією. Зокрема, він згадав про хореографа Василя Козара, поп-співачку Анну Asti (уродженку Черкас) і так далі. Відповідний коментар він зробив в інтерв'ю Аліні Доротюк на YouTube.

Всі вони, за словами українця, замовчують про війну в Україні, проте не відчули засудження з боку співвітчизників.

Бондарчук пояснив, що в професійному колі шоу-бізнесу добре знають всіх запроданців і те, чим займаються в Росії. За словами продюсера, уродженець Закарпаття Василь Козар просить російських артистів тримати в таємниці той факт, що він з ними співпрацює.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти