Kola зізналася, чому не заводить дітей: "Не на часі навіть думати про це"

Kola новини - Кола розповіла, коли хоче завести дітей / колаж: Главред, фото: instagram.com/kola__official

Молода артистка поділилася своїм поглядом на материнство.

31-річна співачка Kola (справжнє ім'я - Анастасія Прудіус) у 2023 році вдруге вийшла заміж. У пари стосунки на відстані - В'ячеслав живе в Ізраїлі, Кола в Україні будує кар'єру.

"Чоловік підтримує моє рішення залишатися в Україні, попри війну. Він розуміє, що моя робота, моє життя тут — це мій вибір, і поважає це. Його впевненість і зрілість допомагають нам підтримувати стосунки, а відстань тільки зміцнює наші почуття.", - впевнено заявляє артистка в інтерв'ю для Insider.

До того ж пара поки не поспішає обзаводитися потомством. Кола зізнається: вона впевнена, що материнство неодмінно стане частиною її життя, проте поки що не поспішає вносити цю подію у свої найближчі плани - чекає слушного моменту.

"Щодо материнства – це точно відбудеться в моєму житті. Важливе рішення, але зараз для мене не на часі навіть думати про це серйозно. Я завжди уявляла собі, що цей момент прийде тоді, коли внутрішньо відчую готовність до змін, до нової ролі, коли захочу пригальмувати темп і присвятити більше часу родині. Гадаю, ці рішення не можна ухвалювати в межах шкали досягнень чи популярності. Це більше про внутрішній баланс і відчуття часу, який має бути доречним", - переконана Kola.

Хто така Kola?

Kola (справжнє ім'я - Анастасія Прудіус) - українська співачка, авторка пісень. Учасниця музичного проєкту "Голос країни" (2016, 2021) і Національного відбору на Євробачення-2017 від України. Володарка двох премій YUNA - у номінаціях "Пісня незламної України" (2023) та "Найкраща виконавиця" (2024).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва поскаржилася на популярність чоловіка, ресторатора Михайла Кацуріна, який бере активну участь у її сольній творчості.

Також відбувся суд у справі Христини Соловій та її публічних матюків зі сцени фестивалю в Чорноморську. Тоді кілька глядачів написали на співачку заяву в поліцію.

Читайте також:

Новини заразКонтакти