"Він недостатньо безтурботний": Шон Пенн з люттю розповів, як Зеленського не пустили виступити на "Оскарі"

"Він недостатньо безтурботний": Шон Пенн з люттю розповів, як Зеленського не пустили виступити на "Оскарі"

Як каже Шон Пенн, після такого інциденту він навіть захотів буквально знищити свої два "Оскара".

Легендарний голлівудський режисер і актор Шон Пенн розповів, чому продюсери церемонії "Оскар" у 2022 не дали виступити на ній президенту України Володимиру Зеленському. Як пояснив Пенн в інтерв'ю журналу Variety, причина відмови була мало не сміховинною.

"Продюсер церемонії такий: "О ні, він недостатньо безтурботний". І що ви отримали замість цього? Вілла Сміта!",- сказав актор.

Причому, як пише видання, Пенн реально почервонів, згадуючи про ляпаса, якого Вілл Сміт зробив коміку Крісу Року прямо на сцені.

"Якого біса, ти просто плюнув на себе і всіх інших цією дурною витівкою? Чому я потрапив у чортову в'язницю за те, що ти щойно зробив? І ти там досі сидиш? Чому ти стоїш і аплодуєш його найгіршому людському моменту як людині? Цієї фігні не було б, якби дали виступити Зеленському. Вілл Сміт ніколи б не встав з крісла, щоб стати частиною тупого насильства. Цього ніколи не сталося", – сказав Пенн.

Як каже актор, після такого він навіть захотів буквально знищити свої два "Оскара"

"Я подумав - ну що ж, до біса їх, розумієш? Я віддам їх Україні. Їх можна переплавити на кулі, якими вони можуть стріляти в росіян", – підсумував він.

Нагадаємо, раніше Шон Пенн (як володар "Оскара" за головні ролі у фільмах "Таємнича Ріка" і "Харві Мілк"), який вкрай переживає через війну РФ проти України, звертався до Академії кінематографічних мистецтв і наук. І запропонував дозволити Зеленському виступити на церемонії вручення "Оскара".

Якщо ж організатори цього не дозволять, то він буде закликати відвідувачів бойкотувати шоу, а також обіцяв "розплавити" свою статуетку "Оскара", яку отримав в 2008 році за роль у фільмі "Харві Мілк".

Крім того, Пенн закрутив роман з українкою - актрисою і телеведучою Ольгою Коротяевой. Пара разом відвідала кінофестиваль у Грузії.

Інші новини по темі:

Новини заразКонтакти