Звернувся до ЗСУ: втікач Олег Винник вийшов на зв'язок і заявив про своє повернення - що з ним

Олег Винник вийшов на зв'язок / колаж: Главред, фото: depositphotos.com/

Олег Винник вирішив показатися шанувальникам і подякував їм за подарунки.

Український співак Олег Винник, який втік з України в Німеччину на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну і весь цей час мовчав про війну, записав відеозвернення.

На фан-сторінці втікача у Facebook з'явилося відповідне відео на підтримку нової пісні Винника, яка стане доступною для всіх 23 серпня.

"Починаємо все з чистого аркуша, але з якимось досвідом. Я хочу вам подякувати, що ви зі мною, що вірили, вірите, що залишаєтеся зі мною. Ніхто не пішов. За те, що за такої проклятої, лютої війни в нашій країні ви ніколи про мене не забували. Дякую за ваші подарунки, що ви ніколи не ставили жодних запитань: "Де ти, Олеже? Що ти? Як ти? Що з тобою? "Все в Олега, слава богу, вже нормально. Тільки сентиментальність з'явилася", - сказав Винник.

Також артист вирішив подякувати воїнам ЗСУ, які зараз героїчно захищають нашу країну.

"Це горе, яке ми переживемо. Після величезного горя буде величезне процвітання", - зазначив співак.

Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру почав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, Павло Зібров заявив, що втікачі Влад Яма та Олег Винник зробили свій вибір. Зібров уточнив, що таких артистів потрібно забувати, оскільки вони в Україну вже не повернуться, а краще допомагати новим талантам.

А також Геннадій Вітер зізнався, що зовсім не розуміє вчинок Олега Винника. Тривалий час вони з Винником були дуже близькими друзями. Втім, після початку повномасштабного вторгнення його здивувала поведінка співака, який виїхав за кордон. Виявляється, утікач жодного разу так і не зв'язався з другом.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти