"Неможливо встояти": Злата Огнєвіч висловилася про стосунки з лідером Бумбоксу

Злата Огнєвіч зізналася, що було між нею та Андрієм Хливнюком / колаж: Главред, фото: instagram.com/andriihorolski, instagram.com/zlata.ognevich

Андрію Хливнюку приписували роман зі співачкою.

У 2020 році українська співачка Злата Огнєвіч випустила ліричну пісню "Ти обіцяв". Автором її тексту виступив лідер гурту Бубмбокс Андрій Хливнюк, що породило чутки про романтичні стосунки між артистами.

Тоді обидва співаки коментували цю плітку дуже стримано - не заперечували, що було кілька зустрічей на каву і взаємна зацікавленість, проте подробиці не розкривали. Такою ситуація залишалася донедавна - аж поки Огнєвіч у коментарі для Люкс ФМ не зізналася, що мала ніжні почуття до Хливнюка.

Однак тоді в артистів стосунки склалися лише у форматі спільної творчості. Утім, нині Злата з великою зацікавленістю поставилася б до можливості знову перетнутися з Андрієм.

"Пройшло багато часу з нашої останньої зустрічі і мені було б цікаво побачити, наскільки він змінився. Бо, я думаю, що 100% за цей час сталися зміни. Але він дуже непроста людина, як і всі творчі люди. Покажіть мені просту творчу людину. Це проявляється в усьому: в підході до творчості, в характері, в спілкуванні з людьми. Але я дуже щаслива, що наша зустріч принесла таку пісню, як "Ти обіцяв". Я написала музику на вірші Андрія. ... Він мені тоді дуже подобався, бо неможливо встояти перед чарами чоловіка, який глибокий, розумний, талановитий, харизматичний. Так, він мені подобався, але, як ви бачите, це тільки творчий союз, в якому народилися пісні", - зі щирою посмішкою розповіла Злата Огнєвіч.

Хто така Злата Огнєвіч?

Злата Огнєвіч - українська співачка і політик, заслужена артистка АР Крим. Представник України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення", на якому посіла 3 місце. Народний депутат України VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка.

Хто такий Андрій Хливнюк?

Андрій Хливнюк - вокаліст і автор текстів гурту "Бумбокс", службовець ЗСУ. На початку повномашстабної війни в Україні вступив до лав територіальної оборони, потім став оператором дрона. Був поранений. Має орден "За мужність" III ступеня. Виконав українську народну пісню "Ой у лузі червона калина", яка стала одним із негласних символів українського опору та "завірусилася" в соціальних мережах по всьому світу.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Тіна Кароль дала перший коментар про роман з молодим бізнесменом - під час концерту вона поділилася з фанатами міркуваннями про її стосунки з Юрієм Арошидзе.

Також стало відомо, що на покинутій могилі Григорія Чапкіса з'явився пам'ятник із помилками. Три роки поховання великого хореографа виглядало, як самотній пагорб землі із засохлими квітами.

Читайте також:

Новини заразКонтакти