"Не те майбутнє, яке ми собі уявляли": Камалія розлучається з мільярдером після 20 років шлюбу

Камалія розлучається з чоловіком / instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія заявила, що за 20 років подружнього життя вони на своєму прикладі показали, наскільки гармонійною має бути ідеальна українська сім'я.

Українська співачка Камалія здивувала повідомленням про особисте життя. Вона заявила про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром.

Артистка повідомила на своїй сторінці в Instagram, що вони прийняли рішення про розлучення через 20 років шлюбу.

"Ми знаємо, що не цього чекав від нас український народ. Це не майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми рухаємося вперед окремо. Ми справжні люди, з реальним життям, справжніми сім'ями, друзями та колегами", - написала Камалія.

Вона зазначила, що весь останній рік вони намагалися побороти кризу, але все ж вирішили розлучитися.

"Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року, і прийшли до висновку, що, хоча ми дуже любимо один одного, ми залишимося розділеними і більше не будемо партнерами в шлюбі. При цьому ми залишаємося партнерами у вихованні дітей і бажаємо разом їх виховувати і стати дорогими друзями і відданими батьками наших улюблених дочок Арабелли і Мірабелли", - підкреслила артистка.

Камалія додала, що за 20 років подружнього життя вони на своєму прикладі показали, наскільки гармонійною має бути ідеальна українська сім'я. Вона запевнила, що в майбутньому вони покажуть українцям, як ідеальна сім'я повинна продовжувати жити в любові та злагоді навіть після розпаду.

Камалія з чоловіком і дітьми / instagram.com/kamaliyaofficial

Також артистка попросила ЗМІ поважати особистий простір сім'ї і приватне життя і не турбувати її і Захура в цей важкий період.

Що стало причиною розлучення Камалії з чоловіком

Варто відзначити, що кілька днів тому Камалія розповіла в інтерв'ю "ЖВЛ" про свій перший серйозний конфлікт з чоловіком за 20 років шлюбу. Вона покинула будинок у Лондоні, де жила разом із Захуром та дітьми. Причиною сварки стала дочка мільярдера від його першого шлюбу з росіянкою.

Камалія вийшла заміж за британсько-українського мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура в 2003 році. У 2013 році вона народила двійню - дівчаток назвали Арабелла і Мірабелла.

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти