Не гірше за Мішину: учасник "Холостячки" вперше показав наречену

Євген Ковтуненко з Холостячки показав нову дівчину / колаж: Главред, фото: instagram.com/kov2nenko

Євген Ковтуненко похвалився новою обраницею.

Юрист і бізнесмен Євген Ковтуненко був одним із фаворитів української акторки Ксенії Мішиної на романтичному реаліті-шоу Холостячка. Він вибув із битви за серце артистки всього за кілька кроків до фіналу.

Утім, особисте життя, за словами самого Ковтуненка, у нього склалося більш ніж щасливо. Нещодавно у своєму блозі в Instagram він познайомив підписників із новою коханою.

Бізнесмен зазначив, що його обраниця - особистість непублічна, займається бізнесом із виробництва та продажу прикрас для волосся у формі бантів. Проте Ковтуненко не стримався, і показав свою "Марусю" в день їхнього ювілею - пара разом 5 місяців.

"Це наймудріша жінка в світі - бо я іноді не знаю як вона мене вивозить. Ми познайомились в грудні, але зустрілись вперше 8 березня. Вона просто неймовірна", - зізнається Євген Ковтуненко.

Євген Ковтуненко з Холостячки показав нову дівчину / колаж: Главред, фото: instagram.com/kov2nenko

Що таке Холостячка?

Холостячка - романтичне реаліті-шоу від СТБ, жіноча версія проєкту "Холостяк" (українська адаптація американського шоу побачень "The Bachelor"). Перший сезон вийшов 2020 року. Його головною героїнею стала українська акторка Ксенія Мішина. У 2021 році глядачі побачили другий сезон шоу зі співачкою Златою Огнєвіч у головній ролі.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Інна Мірошниченко, блогерка, юристка і дружина Тимура Мірошниченка, чесно зізналася, чи потоваришували їхні рідні та прийомні діти, та як вони справляються з ревнощами в сім'ї.

Також скандальна акторка і модель Ліза Василенко, Лола зі "Школи", розповіла про невиліковну хворобу, з якою вона тепер вчиться гармонійно співіснувати.

Читайте також:

Новини заразКонтакти