Наталя Могилевська вперше показала свого чоловіка і залишила послання

Наталя Могилевська представила новий кліп / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Наталя Могилевська показала ніжні обійми з коханим у новому кліпі.

Українська співачка Наталія Могилевська, яка раніше розкрила таємницю про те, що удочерила двох дівчаток, а також перебуває у стосунках, не показує обличчя свого обранця.

Сьогодні, 15 серпня, артистка презентувала свій новий кліп на пісню "День народження кожен день", яку присвятила чоловікові Валентину.

"Ця пісня - подарунок тобі, мій милий", - заявила Наталя.

У кліпі з'явився не тільки Валентин, а й прийомні доньки

"У мене день народження щодня, тому що поруч той, хто з усіх людей дарує відчуття казковості життя, і сумніву немає, що це вона любов", - йдеться в пісні.

Хто така Наталя Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Наталя Могилевська - останні новини по темі

Зазначимо, Наталя Могилевська не перестає дивувати своїми добрими справами, нещодавно артистка прихистила вісім кошенят, яких знайшла біля супермаркету, і шукала для них господарів. Цього разу Могилевська вирішила допомогти ще одному кошеняті.

А також Наталя Могилевська показала подарунок для молодшої доньки Софії. Як розповіла Наталя, дівчинка спить поруч із нею в кімнаті і настав час придбати для неї ліжечко побільше. Могилевська обрала ліжко зі спортивним майданчиком, тому Софія з нього просто не вилазить.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти