"Знайшли з синцями на голові та наркотиками": у путініста Тіматі траур

Директора піцерії Тіматі знайшли мертвим / колаж: Главред, фото: instagram.com/timatiofficial/

23-річного директора Domino Pizza, якою володіє російський репер Тіматі, знайдено мертвим.

Олександр керував точкою Domino Pizza на вулиці Федосьїно в Москві. Минулого року мережу піцерії викупили російський репер Тіматі, який готовий узяти зброю в руки і поїхати разом із російськими окупантами вбивати українців, і Антон Пінський.

23-річного Олександра знайшли мертвим у підсобці піцерії з синцями на голові. Кухар піцерії спустився в підсобку і виявив тіло, екстрені служби під час огляду помітили у хлопця гематоми на голові, повідомляє росЗМІ SHOT.

Також поруч із тілом лежав прозорий пакет із невідомою речовиною. Попередньо зробили висновок, що Олександр помер від передозування забороненими препаратами.

Зазначимо, репер-путініст і ресторатор вклали в ребрендинг закладів 400 мільйонів рублів.

Хто такий Тіматі?

Тіматі (Тимур Юнусов) - російський реп-виконавець, співак, музичний продюсер, актор і підприємець.
19 жовтня 2022 року внесений до санкційних списків України осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

Тіматі - останні новини по темі

Додамо, раніше в терористичній Росії заморозили всі рахунки продюсерського музичного лейблу Black Star, з яким співпрацював Тіматі.

А також російський репер Моргенштерн записав відео зі своїм продюсером Славою Мерлоу, і розкрив жахливу таємницю кліпу з Тіматі.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти