На тлі чуток про розлучення з чоловіком: Маша Єфросиніна зареєструвалася на сервісі для знайомств

Маша Єфросиніна провела експеримент / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Єфросиніна вирішила дізнатися, яким чоловікам вона подобається.

Українська ведуча Маша Єфросиніна розповіла, що створила сторінку в онлайн-сервісі для знайомств Tinder.

Як повідомила ведуча в інтерв'ю на своєму YouTube-каналі, вона посперечалася з подругою, що створить анкету на сайті знайомств, але видалила свій профіль уже за 15 хвилин, бо було надто багато охочих із нею познайомитися.

"Мені не сподобалося те, що я побачила, ну і я заміжня. Я встигла побачити, що це клондайк пропозицій, різних варіацій того, що можна, що хочеться просто тут і зараз отримати", - сказала Єфросиніна.

Зазначимо, останнім часом дедалі частіше з'являються новини про те, що в шлюбі ведучої з Тимуром Хромаєвим з'явилися проблеми і вони навіть можуть розлучитися.

Маша Єфросиніна / інфографіка: Главред

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаStrouyon, Маскарад), громадська діячка і засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "Новое время". З 2018 року - Почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

Маша Єфросиніна - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Маша Єфросиніна запросила свого чоловіка Тимура Хромаєва для інтерв'ю, де відповіла на всі чутки. За словами ведучої, вона з Хромаєвим вже розходилася і пара робила перерву у стосунках.

А також Маща Єфросиніна заявила, що дуже рада, коли чує компліменти від своїх підписниць. Але в той же час, їй пише величезна кількість хейтерів, які навіть бажають їй зникнути з лиця землі.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти