Меган Маркл розкрила своє смішне дитяче прізвисько

Меган Маркл розповіла, як мама називала її в дитинстві / ua.depositphotos.com

Герцогиня Сассекська зізналася, що мама навіть зараз часом називає її саме так.

Одіозна Меган Маркл веде власний подкаст під назвою Архетипи, в якому обговорює важливі на її погляд питання із запрошеними гостями.

Темою нового випуску з акторкою Емджей Родрігес стали дитячі прізвиська, і те, як вони впливають на людину в дорослому віці. Daily Mail наводять цитати з їх бесіди.

Так Родігес зізналася, що мама називала її в дитинстві Бампером. Вплив цієї клички актриса відчуває і зараз. "Моя мама називала мене Бампер, коли я була дитиною, вона досі обмовляється і називає мене так сьогодні. Але це навіть мило", - розповідає вона.

Герцогиня Сассекська зазначила, що навіть у свій 41 рік залишилася для її мами, Дорії Регланд, її маленькою квіточкою. "Моя мама досі називає мене квіточкою. І мені це подобається. Я буду 41-річною маминою квіточкою", - з посмішкою зазначила Меган Маркл.

До слова у Дорії навіть є татуювання, ймовірно, присвячене доньці - зображення квітки на правому передпліччі.

Раніше Чарльз, 9-ий граф Спенсер, молодший брат принцеси Діани показав рідкісне, раніше неопубліковане фото покійної сестри часів її шлюбу з Карлом III.

Також стали відомі перші слова Чарльза, коли він дізнався про смерть його колишньої дружини-принцеси Діани. Між ним та його приватним секретарем відбулася цікава розмова.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти