Маша Кондратенко прокоментувала чутки про роман із відомим співаком

Кондратенко та OSTY знялись в романтичному кліпі / Колаж: Главред, скріншот Ютуб

Українській співачці Кондратенко давно приписують роман з іншим популярним співаком.

Фанати Маші Кондратенко давно фантазують про новий роман артистки та популярного співака OSTY. Чутки та інтрига загострилася після виходу їхнього спільного кліпу "Білі ночі". Чи існує і справді роман, співачка розповіла в інтерв'ю виданню "ТиКиїв".

У кліпі артисти близько взаємодіють та відіграють романтичні сцени, наче закохана пара.

Хто така Маша Кондратенко?

Маша Кондратенко - українська співачка, акторка та блогерка. Стала відомою після зйомок у телесеріалі "Школа" (2018-2019), де вона грала школярку Соню. Фіналістка десятого сезону талант-шоу "Голос країни" (2020), повідомляє "Вікіпедія".

Фанати дійшли висновку та почали прогнозувати, що зірок пов’язують почуття ближчі, ніж просто мистецтво. Однак Маша не хоче розкривати деталі своїх стосунків.

"Я б не хотіла поки що розкривати якісь подробиці свого особистого життя, бо трохи забобонна. Декілька разів я афішувала свої стосунки в соцмережах, і чомусь вони дуже швидко закінчувалися. Тож тепер вирішила, що якщо вже життя показує мені, що я наступаю на одні й ті самі граблі, краще зробити певні висновки — не ділитися подробицями", — зізналась Кондратенко.

Маша Кондратенко - останні новини

Нещодавно Маша Кондратенко оцінила чутки про те, що вона - Клавдія Петрівна. Новини про те, що в образі Klavdia Petrivna записується і виступає саме Кондратенко, з'явилися не так давно.

У лютому 2024 року Маша під час церемонії нагородження лауреатів музичної премії видання Liroom вийшла на сцену, щоб отримати нагороду, присуджену Klavdia Petrivna в номінації "Дебют року".

Однак на початку серпня Klavdia Petrivna розкрила свою особистість. Однією з найзагадковіших постатей українського шоубізу безсумнівно є Клавдія Петрівна, однак у останньому кліпі фани нарешті побачили розгадку її образу.

Читайте також:

Новини заразКонтакти