Лоліта показала свою тяжкохвору дочку, яку вивезла з Києва, коли вторглася Росія

Лоліта Мілявська вивезла дочку і матір з Києва / Instagram

Мілявська рада, що її дочка в безпеці, на відміну від інших українських дітей.

Співачка Лоліта Мілявська яка родом із Закарпаття і дочка і мати якої, до початку повномасштабної війни в Україні жили в Києві, показала фото.

У перші дні артистка зі сльозами на очах благала врятувати її сім'ю, але як тільки її близькі опинилися поруч, Лоліта вмить забула про війну. З тих пір вона лише скаржилася на санкції в рф, і продовжувала гастролювати.

Читати такожЛоліта запропонувала йоржик для унітазу: в РФ пропонують націоналізувати майно зірок шоу бізнесу

Мілявська виклала фото зі своєю дочкою. На відео Лоліта і Єва їдять м'ясо, мабуть в якомусь закладі. "Ось заради таких моментів треба і хочеться жити", - написала співачка.

Вона також повідомила, що адаптація на новому місці для її близьких йде складно.

Нагадаємо, 9 травня, в День Перемоги, Мілявська опритомніти - згадала і рідний Львів, і дідуся, який був учасником Другої світової війни.

"Діда, ти кожен раз в цей День витирав з обличчя так, щоб ніхто не бачив сльозу.. Але я, років п'яти, що тримається за Твою руку, завжди це помічала.. Ти назавжди у Львові. І мої спогади, пов'язані з Парадами Перемоги, теж з цього міста, тому що це був ритуал! З Дідом на Парад! Тільки у мене відчуття свята,а у тебе, і я тільки зараз розумію, болі.. Ветеранів залишилося дуже мало, але є ще діти війни, як моя Мама. Вони генетично здригаються при цих словах, хоч пам'ятають вже виразно повоєнні роки",- пише на своїй сторінці в Facebook артистка.

Іронічно, але жодного слова про війну, яка йде зараз, вона не написала. Ні про нових дітей війни, ні про ветеранів, ні навіть про біль і сльози, які приносить сучасний фашизм.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти