"Ліве вухо не чутиме": відомого телеведучого контузило

Даніель Салем захищає Україну від російських окупантів/ Instagram 1+1

Всього в загоні чотири трьохсотих, вони отримали легкі поранення і їх готуються вивезти в безпечне місце

Український телеведучий і ресторатор Даніель Салем, який зараз служить в лавах ЗСУ поділився відео одного бою. Він повідомив, що його контузило, а в їхньому загоні чотири бійці отримали легкі поранення.

У своєму Instagram Даніель Салем опублікував відео, що складається з декількох фрагментів. По ньому можна побачити, як пройшов один день і одне бойове завдання однієї бойової групи українських воїнів. І оцінити бойовий настрій українців, які захищають свою землю. Відео супроводжується добірним солдатським гумором і демонструє бойові поранення, чому пост позначений такий, що містить потенційно неприйнятний контент, пише Новий час.

На відео, яке починається з чашки кави, Салем попереджає, що «буде жарко», і далі бійці його загону з протитанковими знаряддями стріляють в противника. Далі йде бій. Відео закінчується тим, що бійці загону відпочивають після бою і обговорюють поранення. Сам же автор відео лежить на землі. Всього в загоні чотири трьохсотих, вони отримали легкі поранення і їх готуються вивезти в безпечне місце. Також на відео показаний автомобіль з вибитими стеклами.

Читати такожДаніель Салем розкрив 3 правила досягнення цілей

"Близько... Люблю тебе, моя Україно! Не втомлююся говорити тобі про це! Воїни! Козаки! Брати! Ліве вухо навряд чи буде чути, легка контузія, а так я в строю», — підписав Даніель Салем своє відео.

Відео прокоментували колеги і друзі Салема Катя Осадча, Даша Астаф'єва, Іраклі Макацарія:» бережи себе", Данька, і сміх, і гріх, коли вже цих тварюк переебашат. Сил вам і такого бойового настрою», "бережи себе, брат".

Нагадаємо, з самого початку війни Даніель Салем вступив до лав ЗСУ, щоб захищати Україну від російських окупантів. Він відправився захищати рідну Одесу від російських окупантів. В терробороне він з початку війни, а 26 березня потрапив під обстріл. Як розповів Салем в Instagram, ворожа куля пройшла через водійські двері авто, за кермом якого був зірковий захисник.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти