Ксенія Мішина розкрила ідеальні стосунки та прокоментувала заміжжя

Ксенія Мішина особисте життя - Мішина висловилася про стосунки та шлюб / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha.k.ua

"Холостячка" поділилася власною думкою про шлюб і гармонію в парі.

Особисте життя Ксенії Мішиної стало часто обговорюваною темою у 2020 році, коли українська акторка стала головною героїнею романтичного реаліті-шоу "Холостячка". В юності в неї був травматичний досвід стосунків із батьком її дитини, потім - бурхливий роман із коміком Олександром Еллертом.

Що зараз відбувається на любовному фронті Мішиної, залишається загадкою. Тим часом акторка абсолютно чітко усвідомлює, чого хоче від свого життя і чоловіка, який займатиме в ньому певне місце.

Так у своєму блозі в Instagram зірка озвучила, якими вона бачить свої ідеальні стосунки. На її думку, для гармонії в парі необхідні партнерство, надійність, повага, спокій і любов.

Що ж стосується шлюбу, то під вінець Ксенія Мішина не поспішає. "Вийду заміж тоді, коли захочу та буду готова до цієї відповідальності", - пише акторка.

Ксенія Мішина особисте життя - Мішина висловилася про стосунки і шлюб / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha.k.ua

Особисте життя Ксенії Мішиної

Раніше Ксенія Мішина мала стосунки з коміком Олександром Еллертом, проте пара розлучилася ще до повномасштабного вторгнення. До нього у Мішиної теж був чоловік, з яким вона жила в цивільному шлюбі. Від попередніх стосунків вона виховує сина Платона.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що українська акторка, зірка серіалу "Обіцянка Богу" Світлана Гордієнко вперше стала мамою через місяць після розлучення, і показала обличчя немовляти.

Також музикант-воїн Yarmak зустрівся з полоненим окупантом, який виявився фанатом його творчості. Артист вирішив з'ясувати, що солдат країни-окупанта забув на українській землі.

Читайте також:

Новини заразКонтакти