Кардинальні зміни: Володимир Дантес показався з короткою стрижкою

Володимир Дантес змінив зачіску / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes/

Володимир Дантес поділився з шанувальниками своїми змінами.

Український популярний співак Володимир Дантес знаменитий не тільки своїми піснями, а й кучерявою шевелюрою, яка стала невід'ємною частиною його образу.

На своїй сторінці в соцмережах артист показався фанатам із новою зачіскою - він вирішив обстригти волосся й опублікував відповідне фото.

"Знову коротка зачіска", - написав Володимир.

На знімку Дантес позує в чорній спортивній кофті з капюшоном перед дзеркалом, а ось, що саме спровокувало артиста на нову стрижку він не розповів.

Володимир Дантес із коротким волоссям / фото: скрін instagram.com/volodymyrdantes/

Хто такий Володимир Дантес?

Володимир Дантес (справжнє ім'я - Володимир Гудков) - український співак, теле- і радіоведучий. Ексучасник гурту ДіО.фільми. Переможець шоу талантів "Фабрика зірок-2". Був одружений (2015-2022) зі співачкою DOROFEEVA. Автор проєктів "Мамо, я ганяю тачки", "Будинок Культури", "Мам, я роблю бізнес" тощо. Знімався в багатьох телешоу - "Ліга сміху", "Маскарад", "Маленькі гіганти", "Я Люблю Україну", "Їжа, я люблю тебе" тощо. Учасник гурту Badstreet boys. Сольно виступає під псевдонімом Dantes.

Новини шоу-бізнесу

Раніше стало відомо, що зірка "Маленьких жінок", ірландська акторка Сірша Ронан, таємно вийшла заміж за свого кіномужа - актора Джека Лаудена, з яким одного разу грала подружню пару.

Також українська ведуча Соломія Вітвіцька показала, як примчала до свого коханого-військового в прифронтову зону на Донецькому напрямку.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти