Каньє Уест зареєструвався на вибори президента США всупереч офіційній заяві

Каньє Уест зареєструвався на вибори президента США / Reuters

Каньє Уест здійснив перший етап реєстрації як кандидат на вибори президента США.

Американський репер Каньє Уест всупереч офіційним заявам його представників продовжив свою участь у виборах президента США. Він подав перший пакет документів для реєстрації і сплатив внесок.

На сайті федеральної виборчої комісії США з'явився заповнений Каньє Вестом документ - Форма 1, яку він встиг зареєструвати 15 липня.

Репер подав усі необхідні документи і сплатити реєстраційний збір у розмірі 35 тисяч доларів в останній день – 15 липня.

Як випливає з форми для реєстрації кандидатів, яку заповнив Уест, він буде брати участь у виборах від комітету Каньє 2020. Репер також зазначив, що буде представляти партію BDY (Birthday Party – Партія дня народження, або якщо враховувати гру слів, Вечірка на день народження).

Портал TMZ уточнює, що Уест ще не подав більш важливу Форму №2 про збір або витрати більше 5000 доларів на виборчу кампанію. Без цієї довідки він не зможе отримати статус кандидата відповідно до федерального закону про фінансування кампанії.

Раніше один з його представників у виборчій кампанії запевняв, що Каньє Уест передумав йти на вибори - і виною всьому його хвороба.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти