Як Арестович робив пропозицію: дружина поділилася подробицями

Подружжя Арестовичей. Фото Facebook Олексія Арестовича

Анастасія Арестович дала інтерв'ю, де розповіла про те, як її серце підкорював радник президента.

Перед радником українського президента Олексієм Арестовичем встояти не просто. Підтвердження тому - його власна дружина Анастасія.

В інтерв'ю Ганні Олицькій на YouTube, дружина Арестовича розповіла, що заповітне "так" вона вимовила вже через два тижні після знайомства з Олексієм, прямо в під'їзді.

"Не було планів виходити заміж точно. І не було навіть планів серйозних стосунків, тому що закінчилися мої попередні стосунки. Коли ми зустрілися, все дуже різко змінилося, тому що це вже було серйозно. З першої нашої зустрічі було зрозуміло, що це вже все-таки серйозно", – розповіла вона. За її словами, з Арестовичем вони познайомилися на курсах з психології.

Радник президента не став тягнути і запропонував зустрічатися відразу на першому побаченні. А через два тижні вже і покликав заміж.

"Через деякий час, може, через два тижні, це було в під'їзді, біля моїх дверей, Олексій встав на коліно і зробив пропозицію. Але він досі робить мені пропозиції. Ось я якось красиво одягнуся ,він може сказати: "Ти вийдеш за мене заміж?"- поділилася Анастасія Арестович.

Пара перебуває у шлюбі вже 7 років і виховує двох дітей.

Нагадаємо, раніше Арестович повідомив, що у окупантів РФ вже почалися проблеми, які будуть тільки посилюватися, при цьому росіяни істотно поступаються в гонці потенціалів.

Він прогнозує, що корінний перелом у війні може статися в лютому-березні 2023 року. Такий прогноз Він дав в ефірі Фейгін Live.

"Вони зняли всі свої війська, всі свої ПВК, яких близько 40 тисяч осіб воюють в Україні. Зняли навіть з Малі останніх, які там охороняли уранові копальні", — зазначив співрозмовник.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти