Схудлу Варнаву викрили в сильній схожості з Джолі

Катя Варнава сильно схудла / Instagram

Варнава з'явилася на публіці.

Російська актриса і учасниця російського комедійного шоу Катерина Варнава, яка підтримала Україну в перші дні військового вторгнення в Україну, з'явилася на світському заході і шокувала своїх шанувальників.

Сильно схудла і відкоригована за допомогою пластичної хірургії зірка, стала схожа на голлівудську актрису Анджеліну Джолі.

ЗМІ повідомили, що своїй худорбі актриса зобов'язана важкому і виснажливому шлюборозлучному процесу і власним проблемам зі здоров'ям. Виявилося, що змінилася фігура актриси зовсім не результат виснажливих дієт.

Читати також"Яке мурло": У мережі розгорівся скандал через режисера Байрак, яка підтримала війну в Україні

Відзначимо, що актриса в перші дні вторгнення підтримала Україну. "Протягом кілька годин, я не розумію, в якому паралельному світі я перебуваю ... дуже хвилююся, дуже переживаю за близьких, за друзів, за колег. У соціальних мережах мені надходять одне за іншим повідомлення про те, що зараз відбувається.. Різні дуже полярні повідомлення... від прохань не мовчати до персональних звинувачень і погроз. Я дивлюся ваші відео з ваших будинків і вулиць, читаю коментарі про те, як страшно.. І повірте ... нам страшно не менше. Ми шоковані, нам боляче, соромно... навіщо це все відбувається? Для чого? Тут не буде переможців, якщо все так продовжиться".

Артистка також тоді заявила, що не розуміє тих людей, які радіють військовому вторгненню в Україну:

"Мені дико страшно від ЗМІ і тих людей, хто говорить, що раді початку всього цього, з гордістю коментують і підтримують події, що відбуваються, називаючи це "захистом " і" звільненням " ... захистом від кого? Від моїх друзів, які там живуть? Нас очевидно взяли в "заручники" чиїхось амбіцій, і ви цьому радієте? Мені страшно, від того, з якою легкістю влада готова відмовитися від відносин з усім світом і не думають про нас.. Не питають нас... страждають прості громадяни, і я не розумію, в чому логіка?"- питала тоді Варнава.

Нагадаємо, українська гімнастка та заслужений майстер спорту України Лілія Подкопаєва вже багато років проживає в США, проте завжди мала чітку проукраїнську позицію. З початком повномасштабної війни спортсменка веде активну волонтерську діяльність, збирає кошти для ЗСУ та постраждалих від російської військової агресії.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти