"Хочу подякувати своїй душі": донька Наталії Могилевської довела всіх до сліз

Наталя Могилевська показала привітання доньки / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Мішель подякувала, що в неї є така хороша мама, з якою вона щаслива.

Українська популярна співачка Наталія Могилевська днями відсвяткувала 49-річчя, зі святом артистку привітали рідні, друзі та шанувальники, але особливим стало привітання від її прийомної доньки Мішель.

На своїй сторінці в соцмережах співачка опублікувала відео зі зворушливим привітанням від доньки.

"Я хочу дуже сильно подякувати своїй душі - мамі. Я дуже сильно вдячна мамі, тому що я ніколи-ніколи не була такою щасливою від того, що у мене є мама, дуже кохана", - сказала дівчинка.

Потім Мішель міцно обійняла маму. Зазначимо, слова дівчинки довели до сліз і артистку, і фанатів Могилевської.

"Коли два з половиною роки тому ми познайомилися з Мішелькою, вона була так перелякана, що не могла розмовляти. Вона, як маленьке вовченя, дивилася на світ. Була дуже скута, мовчазна і напружена. Сьогодні - це відкрита, щаслива, спокійна дитина, яка має шалені успіхи в багатьох напрямках, дуже талановита і красива дівчинка. Ти мене дуже розчулила, моя Мішелька, дякую тобі за прекрасні теплі слова. Найкраща моя дитина у світі", - написала Наталя.

Наталія Могилевська інфографіка / Інфографіка: Главред

Хто така Наталя Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Наталя Могилевська - останні новини по темі

Зазначимо, Наталя Могилевська не перестає дивувати своїми добрими справами, нещодавно артистка прихистила вісім кошенят, яких знайшла біля супермаркету, і шукала для них господарів. Цього разу Могилевська вирішила допомогти ще одному кошеняті.

А також Наталя Могилевська показала подарунок для молодшої доньки Софії. Як розповіла Наталя, дівчинка спить поруч із нею в кімнаті і настав час придбати для неї ліжечко побільше. Могилевська обрала ліжко зі спортивним майданчиком, тому Софія з нього просто не вилазить.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти