"Хочеться плакати постійно": відома українська журналістка перенесла складну операцію

Аліна Доротюк перенесла операцію / колаж: Главред, фото: instagram.com/dorotiuk_/

Аліна Доротюк вперше розповіла про свою операцію.

Українська відома журналістка Аліна Доротюк публічно зізналася, що зменшила груди 10-го розміру. Також вона розповіла, що ще жодного разу не пошкодувала про своє рішення.

В інтерв'ю з пластичним лікарем Дмитром Слоссером Аліна поділилася, що операція відбулася ще 2013 року і раніше їй постійно заважали великі груди.

"Я в 2013 році робила зменшення грудей. Але це було за медичними показаннями. Тому що я була худенька-маленька, і це було величезне навантаження, коли в тебе 10-й розмір і груди тягнуть вниз. Ти прокидаєшся серед ночі від того, що в тебе болить спина і тобі хочеться плакати постійно. Ти не отримуєш насолоди від життя і від ходіння. Ти не можеш бігати і в тебе купа обмежень", - розповіла Доротюк.

Дивіться відео інтерв'ю з Аліною Доротюк:

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Ольга Сумська розповіла, що розлучилася з першим чоловіком, оскільки відчувала, що це не її людина. Акторка порадила, що не потрібно терпіти стосунки, в яких ви вже не відчуваєте одне одного.

А також Оксана Білозір розповіла про складний період у своєму житті через політичну діяльність. Одного разу її отруїли і висновки лікарів не були позитивними, вони припускали, що вона буде паралізованою до кінця життя.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти