"Грішу все своє життя": Кіркоров оскандалився заявою і розкрив правду про проблеми зі здоров'ям

Кіркоров / pixabay

У мене є свита, яка мені готує, заявив Кіркоров.

Російський співак Філіп Кіркоров, який відкрито підтримав війну в Україні та політику президента диктатора РФ Путіна зізнався, яка залежність поставила його здоров'я під загрозу.

За словами путініста Кіркорова, він не уявляє життя без шкідливої їжі. Відмовлятися від жирного і смаженого виконавцю вдається лише на короткий час.

Кіркоров каже, що боротися із зайвою вагою йому не допомагають навіть дієти, що призводить до тяжких наслідків зі здоров'ям.

"Головний мій гріх - це обжерливість! Цим я грішу все своє життя. У мене є свита, яка мені готує. А у мене самого, на жаль, дуже мало вільного часу. Але я ніколи не прагнув навчитися готувати, це не моя стихія", — заявив Кіркоров, чим розгнівав фанатів через неприємне висловлювання про своїх працівників, пишуть росЗМІ.

Позиція Кіркорова про війну в Україні

Філіп Кіркоров вирішив особисто підтримати окупантів, які вбивають українців. Він вирушив до Криму з концертом для окупантів.

Кіркоров особисто покликав на свої концерти військових, які заліковують поранення в кримських госпіталях. Однак він не розповів, як саме пораненим окупантам пробратися через натовп фанаток Кіркорова і потрапити на концерти.

Нещодавно Кіркоров відвідав США, де він багато всього почув на свою адресу від українців.

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти