Рік худла: Даша Квіткова здалася в бікіні

Даша Квіткова поїхала на відпочинок/ instagram.com/kvittkova/

Даша Квіткова поїхала на відпочинок і засвітила свою фігуру.

Переможниця 9 сезону романтичного проекту" Холостяк " Даша Квіткова поїхала з України. Дівчина розповіла, що чоловік зробив для неї сюрприз і відправив на відпочинок до Хорватії.

Звідти блогерша поділилася новими фото і не забула показати себе в купальнику.

Первісток Даші квіткової і Микити Добриніна з'явився на світ 13 липня, і через місяць відзначатиме рівно рік з дня свого народження. Протягом року блогерша пустила всі свої сили, щоб скинути набрані під час вагітності кілограми, і поки ще не досягла свого ідеалу.

Читати такожДаша Квіткова розкрила подробиці нової вагітності

На своїй сторінці в Instagram, переможниця шоу" Холостяк-9 " поділилася кадрами в роздільному купальнику, похвалившись своєю помітно стрункою фігурою. Даша Квіткова зізналася, що мріє скинути ще шість кілограмів, щоб повернути собі форму до вагітності.

"Взяла з собою тільки купальники, які пропускають засмагу, щоб було все гарненько! Потім покажу інші (купальники – Примітка Редактора). Це я вдивляюся, як йдуть мої зайві 6 кілограмів", - зазначила в публікації Даша Квіткова.

До вагітності блогерша важила 53-54 кілограми, а в день пологів – 82 кілограми. Через пару днів її вага становила 75 кг. повільно, але впевнено дівчина йшла до своєї мети, і зараз важить 60 кілограмів, мріючи скинути ще 10 кг.

Нагадаємо, раніше українська блогерка і дружина ведучого Микити Добриніна Даша Квіткова підтримавши своєрідний флешмоб, який виник серед українців спонтанно. Так багато патріотів на знак своєї любові до України роблять символічні татуювання присвячені нашій країні.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти