Фанати здивовані: невістка Софії Ротару почала виглядати, як її дочка

Світлана Євдокименко захопила зовнішнім виглядом / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Світлана Євдокименко вийшла на зв'язок у соцмережах та показала нове фото.

Невістка української співачки Софії Ротару, яка багато років працювала в країні-окупанті РФ, але після повномасштабного вторгнення підтримала Україну і, за чутками, зараз живе під Києвом, Світлана Євдокименко дуже здивувала шанувальників своїм молодим виглядом у 50 років.

Днями Світлана Євдокименко опублікувала на своїй сторінці в соцмережах свіжий знімок із донькою Сонею, на якому показала свій свіжий вигляд.

Фанати Світлани відзначили, що мама і дочка виглядають, як сестри і здивувалися, як жінці вдається виглядати в 50 років на 30.

Світлана Євдокименко показала фото з донькою / фото: скрін instagram.com/svetika/

Хто така Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) та акторка. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Зазначимо, нещодавно Софія Ротару вийшла на зв'язок із прихильниками та привітала українців із Днем вишиванки. Вишиванка завжди була важливим елементом сценічних і повсякденних образів співачки, тому про важливість традиційного українського вбрання Софія Михайлівна знає дуже добре.

А також син Софії Ротару Анатолій показав, який зараз вигляд має його мама і привітав її зі святом. На знімку 76-річна артистка зображена на дивані в яскравій сукні та в темних окулярах, вигляд у Ротару просто чудовий.

Читайте більше про Ротару:

Новини заразКонтакти