Євген Кот показав обличчя новонародженої доньки та розкрив її екзотичне ім'я

Євген Кот став батьком - Євген Кот показав доньку з незвичайним ім'ям / колаж: Главред, фото: instagram.com/kot_jenya

Новоспечені батьки Кот і Татарінцева щасливі познайомити світ з їхнім маленьким скарбом.

Український танцюрист, хореограф і зірка шоу "Танці з зірками" Євген Кот разом із дружиною, танцівницею Наталією Татарінцевою, на початку 2024 року повідомили, що чекають на первістка. У березні пара дізналася, що у них буде дівчинка.

Донька танцюристів з'явилася на світ 10 липня. Окрилені щастям артисти у своїх блогах в Instagram опублікували серію фотографій з пологів, і вперше показали обличчя малятка.

На зворушливому знімку з палати пологового будинку новоспечені батьки з любов'ю і ніжністю дивляться на немовля. До речі, для доньки Кот і Татарінцева обрали вельми незвичайне, старослов'янське ім'я.

"Леля, ми вітаємо тебе у нашому недосконалому світі і обіцяємо, що будемо допомагати бачити його в яскравих кольорах, надавати допомогу і піклуватись про твою безпеку і світле майбутнє. Твої мама і тато", - пишуть артисти.

Леля - старе ім'я, імовірно пов'язане з міфологічним персонажем - донькою богині Лади, покровителькою юних дівчат і закоханих, що вирізнялася неземною красою.

Євген Кот став батьком - Євген Кот показав доньку з незвичайним ім'ям / instagram.com/kot_jenya

Хто такий Євген Кот?

Кот Євген - український хореограф, режисер-постановник, учасник і переможець шоу "Танцюють всі!" і "Танці з зірками", режисер-постановник номерів для шоу Х-фактор і Україна має талант на телеканалі СТБ. Актор першого плану 3d-шоу "Барон Мюнхгаузен" і "Вартові мрій". Суддя проєкту "Україна має талант" 2021.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв показав нового молоденького блакитноокого друга, з яким у нього сталося кохання з першого погляду.

Також українська ведуча і журналістка Соломія Вітвіцька душевно розповіла, як переживає розлуку з бойфрендом-військовим, і зізналася, з якими емоціями вона проводжає його на службу.

Читайте також:

Новини заразКонтакти