"Це пекельний біль": дружина Віктора Павліка у сльозах розповіла про травму

Катерина Репяхова новини - дружина Віктора Павліка травмувалася / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина Репяхова довго не могла оговтатися від неприємної пригоди.

Українська блогерка, концертний директор і дружина співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова разом із мамою і трирічним сином вирушила на відпочинок до Ізраїлю. Однак приємну подорож затьмарив нещасний випадок, який стався з Катериною.

Про це вона розповіла у своєму блозі в Instagram. Вона показала заплакані кадри і розповіла, що з нею сталося.

Під час прогулянки пляжем Катерина забила великий палець на нозі, а через кілька годин на цей самий палець упав важкий стілець. За словами дружини Павліка, біль був таким сильним, що в неї навіть запаморочилося в голові. Вона також показала, який вигляд має її травмована нога зараз.

"Все ніяк не можу прийти до тями. Мене нудить і паморочиться в голові. Вчора я відчула адреналін. У цей вечір, коли ми були на пляжі, я забила палець на нозі. Він набряк, але це було досить терпимо й я не зациклювалася на цьому. Вчора Міша бісився й впав зі стільця. Цей важкий стілець полетів мені на той палець. Це просто пекельний біль, ви б чули, як я кричала. Вчора у мене боліла нога до коліна. Дуже-дуже сильно", - каже Катерина Репяхова.

Катерина Репяхова новини - дружина Віктора Павліка травмувалася / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлик - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська блогерка і юристка Інна Мірошниченко розповіла про перше побачення з донькою Ангеліною, яке відбулося по відеозв'язку перед усиновленням дівчинки.

Також українські акторки Наталка Денисенко та Антоніна Хижняк показали чуттєві поцілунки на знімальному майданчику, які дуже здивували їхніх колег-чоловіків.

Читайте також:

Новини заразКонтакти