"Це помста": Пугачова і Галкін "розвели" путіністку Доліну на 180 млн рублів - росЗМІ

Стас Барецький наговорив на Галкіна і Пугачову / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Путініст Барецький вирішив, що Ларису Доліну могли підставити Пугачова і Галкін.

Російський шоумен Стас Барецький, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, видав дуже дивну заяву в бік Алли Пугачової і Максима Галкіна.

Річ у тім, що путіністку Ларису Доліну обдурили шахраї: співачка продала свою квартиру в Москві, а потім перевела 180 млн рублів на нібито безпечний рахунок. Навіть з'явилася інформація, що гроші пішли бригаді "Азов".

Як розповів Барецький у коментарі росЗМІ, до схеми причетні Пугачова і Галкін, оскільки Доліна не підтримала подружжя, коли вони засудили повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

"Безумовно це помста. Я в цьому навіть не сумніваюся, це помста з боку Пугачової і Галкіна, оскільки Доліна відкрито їх не підтримала! Алла Борисівна далеко, але у неї довгі руки!" - сказав шоумен.

А потім він і взагалі приплів до підстави і Софію Ротару, але жодних доказів своїх слів він не надав.

"Є звичайно ще версія, що до цього причетна Софія Ротару. Я її теж не відкидаю. Наскільки я знаю, у них давня ворожнеча", - підсумував Барецький.

Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням внести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавноАлла Пугачова відреагувала на останній пост свого онука Микити Преснякова. Примадонна підтримала молодого музиканта в його творчих успіхах у США і написала: "Жги, синку".

А також колишня сусідка Алли Пугачової Лідія Панкрухіна спілкується з племінником артистки Владом і він заявив, що у Примадонни проблеми з чоловіком Максимом Галкіним.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти